LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 23 d’octubre del 2010

Fotos per record: Avinguda del Pare Jaume Català


Com ha canviat Cabrera de Mar! En aquesta fotografia dels anys 80 veiem el tram final de l'Avinguda Pare Jaume Català, la via principal del nucli urbà; el mur, la porta de Mas Català i els arbres, avui ja no existeixen; en el seu lloc hi trobarem habitatges i diversos establiments, com la farmàcia.
Temps era temps...

4 comentaris:

  1. Si només fos cabrera!!! La veritat és que s'ha construït a tort i a dret sense mesura i, clar, a poc a poc se'n paguen les conseqüències.

    ResponElimina
  2. Hola, Mireia. Tens raó en dir que s'ha edificat a tort i a dret, i el país s'ha omplert d'uniformes blocs de pisos; i malgrat reconèixer que en aquesta zona de Cabrera s'ha construït amb mesura i s'han establert una colla de serveis necessaris per al poble, no es pot menys que sentir nostàlgia d'aquells murs, jardins i cases, pensats com a llocs acollidors i en harmonia amb la natura.

    ResponElimina
  3. Doncs no em vull imaginar el que pensarien els laietans o els romans si aixequessin el cap per veure la Cabrera actual... (o Mataró, o Barcelona o...)

    ResponElimina
  4. Pere Màrtir, no crec que el romans ho poguessin soportar!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...