LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dilluns, 20 de desembre del 2010

Un jardí romà a can Modolell (Cabrera de Mar)

El jardí és un element important en la cultura romana, tant en l'espai públic com domèstic. Fidels a aquesta tradició i per fer més amena la visita al clos arqueològic de can Modolell, la fundació Burriac, que gestiona el jaciment, va iniciar el passat dissabte dia 18, els treballs d'acondicionament d'un jardí que vol evocar aquesta antiga tradició romana. Els treballs van ser objecte de les càmeres de TV3, que el mes de gener emitirà el reportantge en el seu "Espai Terra".
De moment us deixem amb la notícia que avui dilluns publica el diari "El Punt", que podreu llegir clicant aquí.
Informació tramesa per David Farell, coordinador de la Fundació Burriac.

4 comentaris:

  1. A veure si amb la difusió aconseguim que es pugui excavar i estudiar més, que ja tinc ganes que surti la "pedra rossetta" amb la traducció del íber.

    ResponElimina
  2. Si, seria un somni per una arqueòleg: trobar una inscripció en llatí i íber, i si pot ser, que ens donés força informació sobre Ilturo!

    ResponElimina
  3. Rosa, tinc l'honor de ser Patrona de la Fundació Burriac. Desssitjo començar a treballar per Cabrera desde aquesta Fundació.

    ResponElimina
  4. Felicitats, Pilar per aquest nomenament, espero tingueu molta sort.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...