LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dimecres, 18 de maig del 2011

El retrat de l'emperadriu Faustina procedent de Torre LLauder, a la Viquipèdia

Una escultura de Torre Llauder (Mataró), el retrat de l'emperadriu Faustina, esposa de Marc Aureli, anomenada Minor per distingir-la de l'altra Faustina, esposa d'Antoní Pius, ja es troba a la Viquipèdia; podeu consultar-la punxant aquí.

4 comentaris:

  1. Donçs trobo que te un monyo precios.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Això era per la dieta mediterranea rica en peix i bons vins ben envasats en anfora :), per cert, jo quan anava al institut anava amb el profe d'historia on ara s'ha fet el parking de l'hospital a "gratar" el que havia sigut un magatzem d'anfores de vi ...o al menys això em sembla recordar...

    ResponElimina
  3. Hola: et deus referir a l'hospital de Calella; tinc notícies que allà s'han trobat les restes d'una vil.la romana del segle I. La veritat que la petja de Roma a Catalunya es troba arreu, es tractava d'un territori molt romanitzat! Esperem que els vins laietans ajudessin també en aquesta saludable dieta mediterrània!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...