LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 11 de juny del 2011

XVI Fira Iberoromana de Cabrera de Mar: imatges (1)


Els passats dies 4 i 5 de juny, va tenir lloc a Cabrera de Mar, la XVI Fira Iberoromana, de la quals us volem oferir algunes imatges.
Fotografies: Francesc Garí i Lleixa.
Podeu ampliar les imatges clicant al damunt.

De dalt a baix:
-Cavall, elefant i girafa d'herba i palla.
-La seca d'Ilturo.
-Hi havia també problemes de tresoreria?.
-El terrissaire i el seu torn, fabricant l'excel.lent ceràmica d'Ilturo.
-Exposició i audivisual.

3 comentaris:

  1. Llàstima el temps que no va acompanyar. Jo anava a disfressar-me de romana però no em vaig veure amb cor d'aguantar el fred. Afortunadament es va poder fer. L'exposició una mica senzilla, em va agradar més la de l'any passat. També vaig trobar a faltar la degustació d'àpats romans. No obstant això, continua sent una Fira interessant que permet conèixer el nostre patrimoni.

    ResponElimina
  2. Hola, Sílvia: pensa que a l'imperi romà, també hi feia fred, no sempre era estiu, com ho sembla a les pel.lícules "de romans" i "de grecs" dels anys seixanta! Es podem emprar capes, caputxes, mantells...a les darres pel.lícules ja hi podem veure romans abrigats.
    Doncs mira, no estaria gens malament degustar àpats romans en una taverna romana, de fet els establiments pepr menjar, beure i comprar menjar eren molt habituals, pel que sembla.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  3. Aiiii, com enyoro les pelis de 'peplum'. Però jo només tenía una túnica i som al juny, i volia posar-me sandalies, i a menys de 10 dies de l'estiu vaig encara amb mitjons, botes i màniga llarga. Per l'any vinent em faré fer una bona toga de llana i unes caligae farcides de borreget.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...