LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dimarts, 5 de juny del 2012

Premis Liebster







Jordi és autor d'un bon bloc dedicat a l'arqueologia, la història i l'excursionisme: "De tant en tant trobo pedres".  M'envia un missatge dient que he rebut el premi Liebster, que es concedeixen els blocaires i he de dir que és per mi una alegria i una honor.

No em sembla malament, ja que a la xarxa, hi ha treballs admirables, de blocaires que empren hores i hores desinteressament, per amor a l'art, a la cultura o al que sigui que estimin. Reconeguem-ho doncs.
Per participar-hi és necessari seguir unes bases, que són les següents:

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t'ho ha atorgat.

2.- Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.

3.- Demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

Ara em toca escollir a mi, i és ben difícil, de ben segur me'n deixaré algun; posats a triar, he optat pels blocs de temàtica cultural, i aquesta és la meva llista:

Maresme Medieval, de'n Joaquim Graupera, bloc d'investigació sobre la història, l'art i l'arqueologiua medieval, amb acurats textos i imatges.
Esquitxos, el bloc d'un bon poeta, en Rafel Meyerhofer, que val la pena seguir, molts se sentirant identificats amb els sentiments que ell hi expressa.
La veu del roure, de l'escriptora de Cabrera de Mar, Sílvia Tarragó Castrillon; a mes d'exercir la crítica literària per amor al llibre, és autora d'un llibre que porta el mateix nom del bloc, on hi recrea els boscos màgics de Cabrera
Serra del Montnegre, d'en Dani Rangil: unes terres històriques i legendàries.
Sargantanes i Dragons :Val la pena veure les espléndides imatges que l'Emboirat capta sobre la fauna de la seva terra valenciana.

És clar que són lliures acceptar el premi o no! Sigui com sigui, felicitacions per la seva tasca.

2 comentaris:

  1. Apa, mira que ets maca :), gràcies...tant bon punt ordeni els meus pensaments i amb això alliberi el cervell per coses importants t'enllaçaré :)...tu sí k tens un bloc liebster, mein liebe Rosa.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...