LES MURALLES D'ILTURO. Bloc d'història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

diumenge, 16 de setembre de 2012

Passejades per la història de Santa Susanna

Dins de les Jornades Europees del Patrimoni, que se celebraran el dies 28, 29 i 30 de setembre, tindran lloc a Santa Susanna (El Maresme), una colla d'activitats agrupades sota el nom de "Passejades per la Història de Santa Susanna. El programa és el següent:
Divendres 28 de setembre
21 h. "La romanització del Maresme", a càrrec de Martí Freixa. Al Local Social.
Dissabte 29 de setembre
9,30 h. Visita guiada al Molí fariner d'En Jordà i xerrada: "Molins i moles. Un patrimoni per descobrir" a càrrec del Dr. en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona, Joaquim Graupera.
11 h. Visita al Museu de la Pagesia i inauguració de l'exposició "150 anys del Calendari dels Pagesos". Entrada gratuïta pels assistents als actes de les Jornades. Organitza: Museu de la Pagesia.
De 17 a 20 h. Portes obertes a la capella de santa Susanna. Organitza: Santa Susanna Orígens i Memòria  (SSOM), amb col.laboració amb la família Illas-Ripoll.
Diumenge 30 de setembre
9,30 Itinerari comentat pel patrimoni històric. Organitza SSOM.
12,45 Visita comentada a les pintures d'Aureli Crosiet, a l'Església Parroquial, a càrrec d'Isaac Candelario, llicenciat en Història de l'Art.
Organitza: Regiduria de Cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...