LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dilluns, 19 de març del 2018

Unes obres posen al descobert restes prehistòriques a Cabrera de Mar

La masia de Cal Conde
Segons informa la regidora d'urbanisme de l'ajuntament de Cabrera de Mar, Núria Pera, han aparegut dues tipus de restes arqueològiques en les obres que s'estant duent a la finca de Cal Conde: una prospecció ha donat com a resultat l'exhumació d'unes restes ceràmiques iberes i romanes, i una segona cata ha posat en evidència unes restes prehistòriques poc comunes i de gran importància, segons la regidora, i que podrien datar de 7000 a 8000 anys aC. Es tracta d'una cronologia que ens sembla elevada, i que cal que confirmin o no, els arqueòlegs.
Les obres de Cal Conde estan destinades a la construcció d'habitatges de protecció oficial, i la descoberta a causat inquietud entre els aspirants a un d'aquests habitatges, que a més han de lliurar en uns dies una important quantitat prèvia a la construcció.
Podeu llegir les declaracions de la regidora Núria Pera, i també les d'Anna Maluquer, regidora de Gent per Cabrera -a l'oposició-, sobre aquest tema, en aquest enllaç de Ràdio Cabrera de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...