LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

divendres, 24 de maig del 2019

Micromecenatge per a una novel.la ambientada a l'antiga Ilturo (Cabrera de Mar)


Jaume Borràs i Ferré és autor d'una novel.la ambientada en antiga Ilturo (Cabrera de Mar), amb un títol suggestiu: Les ànimes del temps, editada per Quorum Llibres, i que segur ens captivarà. Es pot adquirir pel sistema de micromecenatge en aquest enllaç
La història es desenvolupa en el rerafons de la  Segona Guerra Púnica, entre el 219 i el 212 aC., amb personatges imaginaris, però que també podrien haver estat reals: un nen edetà, un legionari romà i una jove ilercarvona, sotmesos a la duresa de la guerra i en una època difícil, en la que la guerra i l'esclavatge eren normals, però també plena de moments heroics. Uns anys en els que es decidí si la Mediterrània Occidental seria romana o cartaginesa.
Aquesta és la segona novel.la de l'autor, que el 2010 en va publicar una altra amb el títol d' Ilturo, l'oppidum laietà, comentada en  aquest mateix blog, i que, com Les ànimes del temps porta el sots-títol Els contes que expliquen les pedres.

Recordeu, si voleu participar en Les ànimes de temps, cliqueu en aquest enllaç  de Quorum Llibres

Les pedres de Burriac han estat testimonis de moltes vides
 passades. Eren com nosaltres, però visqueren una època 
més difícil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...