LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dilluns, 16 de maig del 2016

Estudiants del Canadà excavaran a Cabrera

Vista del jaciment de Ca l'Arnau. Foto: R.I. Garí

Els dimarts dia 17 de maig d'enguany, arriben els estudiants de la Universitat de York (Canadà) per tal de realitzara les pràctiques d'excavació al clos arqueològic de Ca l'Arnau - Can Mateu; són un total de 18 estudiants i estaran 20 dies.
Enguany és la segona vegada que ens visiten els estudiants de York, i cal remarcar que quasi el total de despeses correrà a càrrec d'aquesta universitat, a diferència de la primera estada (2015) en que l'ajuntament de Cabrera de Mar va dotar amb una subvenció aquesta activitat.
El director del projecte és el Sr. Alejandro Sinner, vegeu: www.ilduro.org a l'apartat de "the team", cal remarcar que Sinner ha estat l'arqueòleg director d'un bon nombre d'excavacions dutes anteriorment a Cabrera de Mar.
Properament gaudirem de l'assistència dels estudiants canadencs. Trobem a faltar, però, la presència d'estudiants d'universitats catalanes.

Trobareu uns referència al tema al ple municipal del 12-5-2016, a partir del minut 33: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...