LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

diumenge, 12 de juliol del 2020

Nous continguts en la web "Cabrera de Mar. Arqueologia i patrimoni"



La web "Cabrera de Mar. Arqueologia i patrimoni", dirigida per Josep Maria Rovira i desenvolupada per Arnau Giménez, ha estat actualitzada. Un equip hem estat implementant nous continguts i modernitzant-ne el disseny. 
En aquesta web sobre el patrimoni de Cabrera, il.lustrada amb nombroses infografies 3D, i ara actualitzada, hi trobareu, nous apartats, com: el territori, les fortificacions ibèriques, el santuari ibèric del Cau de les Bones Dones, la ciutat republicana d'Ilturo, la domus de Can Benet, el celler romà de la Peirota, i en el nou apartat contemporanis, la fàbrica Ordeig i els vehicles de tracció animal, aquest dos darrers en construcción així com una extensa bibliografia.
S'han introduït les darreres troballes singulars de Can Ros/Cal Conde, com la cabana comunitària d’època neolítica i altres entitats així com tres fons de tombes ibèriques.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...