LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

divendres, 23 d’octubre del 2020

Exposició del centenari de Jordi Arenas

 

Avui, 23 d'octubre, ha tingut lloc la inauguració dedicada a l'artista mataroní JORDI ARENAS I CLAVELL (1920-1998) amb motiu del centenari del seu naixement. Pintor, dibuixant, escultor i germà del també artista Jaume Arenas, va desenvolupar una temàtica molt diversa tractada amb una gran sensibilitat: pintura religiosa, paisatges, escenes mitològiques, al·legories i nombrosos retrats. Va estar també vinculat a la Secció Arqueològica del Museu de Mataró, per a la que realitzà nombrosos dibuixos.
L'Associació Sant Lluc per l'Art, junt amb amics, ex-alumnes, alguna entitat, ha reunit 25 obres de l'artista que, amb el títol "Obres de Jordi Arenas en col.leccions privades", que podran visitar els interessats en la seva obra.
 
Lloc: Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró (Plaça Xammar, 2).
Dies: del 23 d'octubre al 29 de novembre.
Horaris: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 13 hores. Dijous, divendres i dissabte de 18,30 a 20.30. Diumenges: de 11,30 a 13,30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...