LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dimecres, 30 de novembre del 2022

Presentat un llibre dedicat al socialisme a Cabrera de Mar

La portada del llibre recull una foto del mitin del candidat Ramon Fonseca i el secretari del PSC, Raimon Obiols, el 29 de maig de 1987.

El passat 13 de novembre, i amb motiu de la presentació de l'alcaldable i actual regidor del PSC a Cabrera de Mar, es va presentar també el llibre El PSC a Cabrera de Mar. 40 anys de socialisme al municipi", escrit pel periodista Albert Call Xart, i que recull la presència d'aquest partit al Consitori -amb el precedent del PSUC- i conté aportacions de diverses persones que, d'una manera o altra, han participat en la vida política de Cabrera: militants, regidors, simpatitzants, des de les eleccions democràtiques del 1979.
El llibre recull una valiosa documentació, en forma de fotografies, paperetes de votació, fulls, revistes, notícies de premsa, la qual cosa és molt d'agraïr, perque d'altra manera es perd per sempre.
Presentà l'acte Daniel Meroño, van intervenir després l'ex-regidor Xavier Querol i l'autor, Albert Calls i comptà amb la presència d'històrics de l'esquerra cabrerenca, davant d'un nombrós públic.
El llibre és una fita de la història cabrerenca, que fora interessant repetissin altres formacions.
 
De dalt a baix: Daniel Meroño, Xavier Querol, el públic, veterans del socialisme cabrerenc: a dalt, d'esquerra a dreta: Joan Francesc Collado, Joan Collado, Daniel Meroño (actual regidor), Xavier Querol, Francisco Montoro i l'autor, Albert Calls. Montoro i Querol foren regidors.
 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...