LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 30 d’abril del 2011

Ciutadans de Cabrera soliciten un acte de reconeixement vers Josep M. Modolell

Alguns ciutadans de Cabrera i persones interessades en el món de la la cultura, recullen signatures per demanar al Consistori, un acte de reconeixement i agraïment envers la persona de Josep Miquel Modolell i Ros, nascut el 23 de gener de 1921 -enguany, doncs, compleix noranta anys- vistos els seus esforços en favor de la cultura d'aquesta població, no tan sols com a historiador, sino per la seva donació a la Fundació Burriac, del jaciment de can Modolell, així com la publicació, a càrrec seu, d'una col.lecció de llibres d'arqueologia i història local que ha arribat aquest any al seu setè número, la presentació del qual va tenir lloc el passat dia 15 d'abril, i en el transcurs de la qual es va manifestar aquesta possibilitat.
Fotografia: Josep Miquel Modolell, segon per l'esquerra, a la llibreria Robafaves, en la presentació d'un dels llibres que edita sobre arqueologia i història de Cabrera de Mar.

2 comentaris:

  1. Ahir,8 de setembre de 2011, i per unanimitat, el Ple de l'Ajuntament de Cabrera de Mar va declarar al senyor Josep M. Modolell fill predilecte de Cabrera.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la informació, Tanit, no ho sabia, ben aviat escriuré algun comentari al bloc!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...