LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 24 de setembre del 2011

"Sota Terra" dedica un dels seus programes a Can Modolell (Cabrera de Mar)



Fotografies: M.T. Diví (podeu ampliar la imatge clicant al damunt). Arxiu: J.f. Clariana.
En la fotografia immediatament per damunt del text, i d'esquerra a dreta: Josep Modolell, Eudald Carbonell i Fermí Fernández.  
Hi ha qui diu que Cabrera de Mar és la tercera població catalana pel que fa a la riquesa arqueològica, després de Tarragona i Empúries; potser això ha inspirat el popular programa de Televisió de Catalunya a dedicar dos programes a sengles jaciments cabrerencs: el primer va tractar sobre la Ilturo romana, ara n'ha gravat un altre sobre el jaciment de Can Modolell.
El rodatge del nou programa va tenir lloc fa pocs dies, i us volem oferir algunes fotografies de l'esdeveniment, on també podreu veure l'historiador i escriptor Josep Miquel Modolell, propietari de la masia que dóna nom al jaciment, i que en el ple de l'ajuntament de Cabrera del 8 de setembre, va ser declarat com a fill predilecte de Cabrera, en agraïment per la seva labor en favor de la cultura.
En l'apartat "Webs d'arqueologia i història" d'aquest bloc, podreu consultar diversos treballs sobre Can Modolell, publicats per l'equip que treballar al jaciment, i del que vam tenir l'honor de formar part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...