LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dijous, 7 de maig del 2020

El jaciment de Ca l'Arnau previst com a visitable


Segons informa el Butlletí d'Informació Municipal de l'ajuntament de Cabrera de Mar en el seu número d'abril, la Diputació de Barcelona ha elaborat un projecte per a la protecció del jaciment de Ca l'Arnau, que a més en permetrà les visites. Aquest projecte estima en 540.000 euros els treballs necessaris, que començarien un cop es disposés de la titularitat del terreny i el finançament. La visita a Ca l'Arnau entra dins un pla més ampli de foment del turisme cultural del municipi.
Podeu llegir-ho també a la web de la Diputació.
Fotos: Rosa Isabel Gari Lleixa.



 

3 comentaris:

  1. Per cert en la publicació de la Diputació es diu que el jaciment de Ca l'Arnau és un BCIN (Bé Cultural d'Interés Nacional) i això és fals. L'únic BCIN que hi ha a Cabrera de Mar és el castell de Burriac.
    És bo saber que el clos de Ca l'Arnau es de titularitat privada.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teva informació, i és veritat el que dius.

    ResponElimina
  3. Ja fa temps que s'hauria d'haver fet alguna cosa per preservar i fer visitables les termes més antigues de la península, i ben conservades. En temo que potser haurem d'esperar encara més, no és el millor moment per buscar finançament, sospito.

    Ramon Alimbau

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...