LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 30 de juny del 2012

Festival Vilazari 978


Entre els dies 6 i 22 d'aquest mes de juliol que ara comença, tindrà lloc a Vilassar de Dalt el primer FESTIVAL VILAZARI 978, amb tot un seguit d'actes: fires, exposicions, tallers, conferències, visites guiades, gastronomia, lluites entre cavallers...un programa realment apassionat que us convidem a segfuir, i que podeu conèixer en aquesta adreça, en la que podreu descarregar també el programa d'actes. Moltes de les activitats requereixen inscripció prèvia, per la qual cosa es recomana informar-se bé als que estiguin interessats. El festival commemora l'obertura al públic del castell de Vilassar de Dalt.
El dia 6 de juliol, a les 20,30 h, tindrà lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, una conferència de presentació a càrrec del Dr. en Història de l'Art, Joaquim Graupera, conferència que portarà per títol: "El castell de Vilassar de Dalt i els Desbosc com a promotors artístics".
Repetim l'adreça per a consultar i descarregar el programa, punxeu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...